Make your own free website on Tripod.com
Welcome
Valentijn

Home

Kennethjeuh
You're the one
realy love ya
Valentijn
kzie je graag

Jaja 14 februari was da valentijn he!

Eindelijk was het zover! We hadden er allebei neig na uit gekeken. En euh, na et dansen ben ik natuurlijk direct ben mijn boeliewoeliewoefke gegaan he.
Wat hij voor mij had gedaan:
wel euh ik kwam dus den trap op en der stonden allemaal kaarsjes en er was een romantisch muziekje op den achtergrond. Toen dak dus boven was, lag er een lief tekstje klaar. En dan kwam ik zijn kamer binnen, maar geen kennethje te bespeuren. ma wel heel veel kaarsje en op zijn bed lag een cadeauke en een kaartje. De cadeau was dus ......... parfum van Ralph Lauren (mmmmmm... mijn schatje eeft toch goeie keuze he). En ja da was nog niet alles plots stond mijne lieve schat daar (zonder dat ik het gemerkt had). Hij had dus een boeket rozen in zijn hand. lief he! en ja ik heb een traantje(s) weggepikt.
 
Echt merciekes, he lieve schat! echt da gaak ik nooit of nooit meer vergeten! kvond da echt superzalig! ge zijt echt een schatje. ne pracht van ne jongen. kzie u echt heel graag ze lieve schat! zonder u zou mijn wereld instorten.
 
Wat ik voor hem had gedaan:
wel euh ik had dus de keuken versierd (met kaarsjes) en overal tekstjes achtergelaten. (ik had ook de tafel al gedekt want we hebben tesamen gekookt -->zalig) en ik had da zo een weg gemaakt me allemaal kaarsjes en daar stond in groot formaat de foto van mij en mijne lieve schat me ervoor ook een paar tekstjes. ik kon dus alles meevolgen en dan stond ik achter hem en heb ik heb mijn cadeauke gegeven. het waren 2 zilveren kettingen die aan elkaar gingen. de hangertjes waren 2 perkamentjes met daarop de tekst "ik hou van jou" op het ene en op het andere "ik ook van jou" met op de achterkant dan de E(veline) en de K(enneth).
 
Merciekes he lieve schat voor de oh zo zalige avond!!! You're the best!